Opdatering 1.08.21

Der vil i hele august blive udført stikprøvekontrol af COVID-19 pas/test én gang i døgnet. Når der udføres stikprøvekontrol vil alle i træningscenteret på det givne tidspunkt blive bedt om at fremvise COVID-19 pas/test. Hvis et medlem ikke kan fremvise et gyldigt COVID-19 pas/test, vil medlemmet blive bedt om at forlade træningscenteret.


Et gyldigt COVID-19 pas kan indeholde en af følgende:

- ”NEGATIV/IKKE PÅVIST” test.

Pr. 1/07-2021 er en negativ PCR-test(Podning i halsen) gyldig i 96 timer (4 dage) regnet fra prøvetagnings tidspunktet. En negativ antigen-test(Podning i næsen) er gyldig i 72 timer (3 dage) regnet fra prøvetagnings tidspunktet. Testen må ikke udløbe under dit ophold i træningscenteret. Vær opmærksom på at der på antigentestene fra Falck står hvor længe linket er gyldigt. Det er IKKE det samme, som hvor længe testen er gyldig.


- ”POSITV/PÅVIST” test eller ”IMMUN”-pas som er min. 14 dage og maksimalt 8 måneder gammel regnet fra prøvetagnings tidspunktet

 
- Et gennemført vaccinationsforløb mod COVID-19. Et vaccinationsforløb er gennemført umiddelbart efter den afsluttende dosis. (Pfizer, Moderna og Astrazeneca/Vaxzevria kræver to doser, hvor Johnson & Johnson kun kræver en dosis)

 
- Et påbegyndt vaccinationsforløb mod COVID-19. Et påbegyndt vaccinationsforløb er adgangsgivende 14 dage efter den første dosis, men maksimalt 42 dage efter den første dosis.

 
- Medlemmer kan af forskellige årsager være fritaget/undtaget for kravet om COVID-19 test/pas. Pr. 1/7-21 skal undtagelsen/fritagelsen dokumenteres. Det eneste dokument vi som kontrollanter må acceptere i følge Sundhedsministeriet er "Dokumentation for undtagelse for kravet om COVID-19 pas/coronapas" udarbejdet af Sundhedsministeriet. Denne udstedes hos det kommunale borgerservice-center.

Der skal udover COVID-19 passet fremvises legitimation. (Pas, kørekort eller andet identifikations kort). COVID-19 passet kan både fremvises elektronisk eller i papir form.

Der er fortsat krav om afstand og krav om grundig afspritning af maskiner efter brug.Vores træningscenter er for alle, du behøver med andre ord ikke at være i et behandlingsforløb i fysioterapien - du er meget velkommen, selv om du bare vil træne.

Hos os kan du i dit træningsforløb få fysioterapeutisk vejledning således, at du opnår de bedste resultater - se priser for fysioterapi HER. 

 

Atmosfæren i centeret prøver vi at gøre hyggelig og uhøjtidelig. Vi har dæmpet musik til træningen - ønsker du andet musikvalg eller anden lydstyrke, må du have din egen musik i ørerne.
Det kan være, du har brug for træning for at:
få styr på den gamle tilbagevendende skade, genoptræne efter f. eks. en operation, tabe dig eller holde dig frisk og rask.
Uanset bevæggrundene vil vi rigtig gerne hjælpe dig!