Indmeldelse

Kom ind i receptionen - se receptionens åbningstider.

Du kan IKKE melde dig ind på andre måder. Du skal nemlig have en nøglebrik og underskrive en medlemsaftale.

Du skal betale for resten af måneden samt evt. indmeldelse enten med kontanter, dankort eller Mobile Pay. Du vil få tilsendt et link, hvor du skal tilmelde dit betalingskort, så betalingen fremadrettet sker automatisk.

Husk at få lavet en aftale om introduktion (er inkluderet i pris for oprettelse).

Se priser for træningscenteret HER.

Aldersgrænsen for nye medlemmer i vores træningscenter er 17 år, dvs, du skal være 17 år eller ældre for at træne på egen hånd. Hvis du er 17 år, skal der være én forælder med ved indmeldelse som skal underskrive en forælder-kontrakt. Forælder-kontrakten kan alternativt udfyldes på forhånd. Kontrakten hentes her.

 

En person under 17 år kan blive medlem af træningscenteret med vores medlemskab ”Unge under 17 år – altid ifølge med en voksen” Dette medlemskab kan oprettes af et eksisterende medlem på 25 år eller derover. Medlemskabet giver adgang til at en person på under 17 år (f.eks. søn/datter) kan træne sammen med det voksne medlem. Den unge må KUN træne sammen med den voksne og får derfor ikke udleveret sin egen nøglebrik. Medlemskabet vil blive oprettet i den voksnes navn, som dermed er den betalingsansvarlige og underskriftsberettigede. Betaling for medlemskabet sker ved automatisk afregning sammen med kontingentet for det almindelige medlemskab.